Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/03/rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-v-novoukraintsi-ta-malii-vistsi-foto-.htm
новини, 3 вересня 2021

Рятувальники провели роз'яснювальну роботу в Новоукраїнці та Малій Висці (ФОТО)


3 вересня співробітники Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектора міст Новоукраїнка та Мала Виска, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники поспілкувалися з місцевим населенням та з’ясували, наскільки громадяни обізнані з правилами безпеки життєдіяльності та чи дотримуються їх у повсякденному житті, а також нагадали основні правила пожежної безпеки, безпеки на воді та при виявленні боєприпасів часів минулих воєн, дали практичні рекомендації, як уникнути лиха, та як поводитись під час надзвичайної події. Зокрема, у розмові йшлось про безпечне використання електропобутової техніки, газових приладів, про підготовку до зими та нового опалювального сезону, про про завершення польових робіт та наслідки спалювання пожнивних залишків. 


Окремо співробітники ДСНС звернулися до батьків, наголосивши, що на території області час від часу виникають пожежі через дитячі пустощі з вогнем. Тому необхідно розповідати дітям про небезпечні наслідки ігор з сірниками чи запальничками та навчати їх правилам безпеки.


Під час рейду фахівці Служби порятунку розповсюдили серед місцевого населення інформаційні листівки із застереженнями.


         


896Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: