Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/02/rjatuvalniki-kirovogradschini-razom-z-politsieju-ta-lisivnikami-proveli-reidi-lisovimi-masivami-foto-.htm
новини, 2 вересня 2021

Рятувальники Кіровоградщини разом з поліцією та лісівниками провели рейди лісовими масивами (ФОТО)


1 вересня рятувальники Голованівського районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області спільно зі співробітниками поліції та представниками лісомисливських господарств провели рейди лісовими масивами та лісопарками Благовіщенської, Вільшанської, Гайворонської та Голованівської територіальних громад, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час рейду з громадянами було проведено роз'яснювальну роботу щодо можливих загроз, пов'язаних із необережним поводженням з вогнем. Було наголошено про недопущення випалювання сухої трави, залишків рослинності та побутових відходів у лісових масивах, сільгоспугіддях і на відкритих територіях.


Також фахівці Служби порятунку нагадали населенню, як правильно поводитись, якщо помітили пожежу у лісі. Громадянам роздали листівки з правилами безпеки під час перебування у лісових масивах.


Шановні громадяни! Пам’ятайте, що масштабні загоряння мають негативні наслідки для довкілля та можуть нанести непоправну шкоду здоров'ю людини.


Будьте пильними та у разі виникнення пожежі, негайно телефонуйте за номером «101».


                    

403Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: