Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/02/na-kirovogradschini-rozpochalas-operatsija-migrant-.htm
новини, 2 вересня 2021

На Кіровоградщині розпочалась операція "Мігрант"


1 вересня на Кіровоградщині розпочались всеукраїнські  профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант». Операція проводиться спільними силами Міграційної служби, Національної поліції області та обласного Управління Служби безпеки, повідомляє Управління ДМС у Кіровоградській області.


Протягом першого дня відпрацювань відносно 7 іноземців працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби області склали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та притягнено до адмінвідповідальності 1 громадянина України (ст. 205 КУпАП). Виявлено 5 неврегульованих мігрантів, з них відносно 3 прийнято рішення про примусове повернення та 1 рішення - про заборону в'їзду в Україну терміном на 3 роки.


Рішення про примусове повернення отримали двоє колишніх студентів. Порушників міграційного законодавства виявили працівники Фортечного відділу у м. Кропивницькому спільно  зі співробітниками Управління СБУ в області та Нацполіції області. 29-річного громадянина Гани та 21-річну громадянку Федеративної Республіки Нігерія було відраховано з навчального закладу. Після скасування посвідок на тимчасове проживання іноземці не виїхали з України. Тепер за рішенням Міграційної служби іноземні громадяни вже у примусовому порядку повинні залишити країну.



465Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: