Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/02/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-u-den-znan-nagadali-malenkim-gromadjanam-pro-vazhlivist-bezpechnogo-sposobu-zhittja-foto-.htm
новини, 2 вересня 2021

На Кіровоградщині рятувальники у День знань нагадали маленьким громадянам про важливість безпечного способу життя (ФОТО)


1 вересня у День знань до учнів загальноосвітньої школи с. Мар’янопіль Новоукраїнської територіальної громади та вихованців садочка “Теремок” м. Знам’янка завітали рятувальники, щоб нагадати школярам, дошкільнятам та їх батькам про важливість знання та дотримання правил безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


Під час акцій, що їх організували та провели працівники Служби порятунку, діти й дорослі ознайомилися з технікою та спорядженням рятувальників, дізнались чимало нового про професію, поміряли бойовий одяг, пригадали правила пожежної безпеки, правила безпеки на воді та при виявленні боєприпасів часів минулих воєн, позмагалися в ерудованості та взяли участь у естафетах і конкурсах. Бійці 18-ї та 19-ї ДПРЧ продемонстрували, як гасять пожежі, як рятують людей, як застосовують складні сучасні  інструменти та механізми під час ліквідації надзвичайних подій. 


                   

556Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: