Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/31/pravoohorontsi-oleksandriiskogo-raividdilu-v-ramkah-proektu-susidska-varta-zustrilisja-z-gromadskistju-foto-.htm
новини, 31 серпня 2021

Правоохоронці Олександрійського райвідділу, в рамках проекту «Сусідська варта», зустрілися з громадськістю (ФОТО)


У заходах взяли участь голова квартального комітету дільничний офіцер поліції відділу превенції Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області який обслуговує вище вказаний квартальний комітет, працівники сектору протидії домашньому насильству та керівник Олександрійського районного відділення управління поліції охоронив в Кіровоградській області.


Правоохоронці обговорили з присутніми питання поглиблення взаємодії між поліцією та населенням. Зокрема йшлося про вжиття заходів, спрямованих на захист помешкань і майна громадян, підвищення рівня безпеки житла, попередження правопорушень, профілактику вчинення шахрайства, незаконно обігу наркотиків та нетерпимого ставлення до випадків домашнього насильства.


Також під час зустрічі присутні обговорили питання створення безпечного простору, профілактики правопорушень, вирішення поточних питань, участь громадськості в проєкті «Зробимо житло безпечним», спрямованому на встановлення мешканцями населеного пункту охоронної сигналізації.


Поліцейські нагадали громадянам про роботу чат-боту з протидії наркозлочинам, он-лайн форуму в месенджері «телеграм»  « Безпечна Олександрія», який створений для оперативного обміну інформацією про пригоди та надзвичайні події між громадою та сервісними службами  та номери телефонів, за якими громадяни мають змогу звернутися з повідомленнями для подальшого оперативного реагування з боку дільничного.


526Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: