Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/30/u-kropivnitskomu-pravoohorontsi-viluchili-z-nezakonnogo-obigu-zbroju-ta-naboi-foto-.htm
новини, 30 серпня 2021

У Кропивницькому правоохоронці вилучили з незаконного обігу зброю та набої (ФОТО)


У результаті спільних заходів, проведених співробітниками Кропивницького районного управління поліції та Служби безпеки України в області, викрито 35-річного громадянина, який зберігав за місцем мешкання заборонені предмети.


«Під час санкціонованих обшуків, проведених у раніше судимого громадянина, правоохоронці виявили 2 предмети, зовні схожі на ручний протитанковий гранатомет – РПГ-26, 1080 набоїв калібру 5,45 та 1 артилерійський снаряд.


Із залученням фахівців відділу вибухотехнічної служби ГУНП в області, речові докази вилучено та направлено для проведення експертиз», - розповів начальник Кропивницького районного управління поліції Андрій Гудіма.


Поліцейські продовжують розслідування в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


За матеріалами Кропивницького районного управління поліції Кіровоградської області


         

507Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: