Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/30/terminovo-robota-dorozhnii-robitnik-na-petrivschini.htm
новини, 30 серпня 2021

Терміново робота: дорожній робітник на Петрівщині


З метою оперативного добору персоналу для виконання ремонту автомобільного шляху дорожнього покриття на територіальній дорозі місцевого значення до Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості звернулися представники філії «Олександрійська ДЕД» дочірнього підприємства «Кіровоградський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».


Переглянувши кваліфікаційний склад безробітних, фахівцями районної філії організовано міні-ярмарок вакансій.


На початку міні-ярмарку фахівці районної філії надали учасникам заходу коротку інформацію про стан місцевого ринку праці, професії, актуальні на ньому, та електронні можливості служби зайнятості, що орієнтовані на допомогу в пошуку роботи.


Керуючий справами Ігор Дементьєв зазначив, що основним видом діяльності підприємства є будівництво доріг та автострад. Наразі підприємство працює над оновленням дорожньої інфраструктури доріг області. Для виконання робіт, спрямованих на будівництво автодоріг, підприємству необхідні дорожні робітники.


Основні обов’язки дорожнього робітника – проведення ремонтних робіт дорожнього покриття, узбіч, бордюрів. Серед вимог роботодавця до кандидатів – витривалість, відповідальність, старанність і скрупульозність. Роботодавець пропонує своїм працівникам заробітну плату від 6200,00 грн + премії та повний соціальний пакет.


Як зазначила Катерина Овдій, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, безробітні мали можливість не тільки почути інформацію про вакантні місця, а й поспілкуватися з роботодавцем, отримати відповіді на всі запитання безпосередньо з перших вуст. За результатами троє шукачів роботи виявили зацікавленість та бажання ознайомитися з робочим місцем.



483Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: