Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/30/dolinchanam-proponujut-stati-pratsivnikami-peresuvnih-poshtovih-viddilen.htm
новини, 30 серпня 2021

Долинчанам пропонують стати працівниками пересувних поштових відділень


Листоноша (поштар), водій автотранспортних засобів, начальник відділення зв’язку – такі вакансії шукачам роботи пропонували представники Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся у Долинській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості нещодавно. 


Слід наголосити, що попередньо фахівцями служби зайнятості було проведено підготовчу роботу щодо вивчення професійно-кваліфікаційного складу безробітних, аби максимально задовольнити потреби роботодавця. Тож, на захід було запрошено близько 20 безробітних, які відповідають вимогам роботодавця.


Ірина Саган, начальник центру управління персоналом Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта», повідомила, що з 01 вересня 2021 року на Кіровоградщині стартує новий проєкт «Пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ)», що спрямований на поліпшення обслуговування сільського населення. Зокрема, запрацюють мобільні пересувні бригади. У зв’язку з цим є потреба у працівниках.


І. Саган надала вичерпну інформацію про характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів за кожною із заявлених вакансій. 


«Для бажаючих влаштуватися водіями хочу повідомити, що пересувні відділення облаштовані на базі автомобіля підвищеної прохідності УАЗ. Авто обладнане комп’ютерною системою, модемом, мобільним телефоном, електронними вагами, POS-терміналом. Для презентації продукції Укрпошти одна зі стінок кузова виконує роль вітрини», – наголосила І. Саган.


Як зазначила Ольга Зінов’єва, провідний фахівець сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг Долинської районної філії обласного центру зайнятості, у форматі активного спілкування учасники заходу змогли обговорити всі питання, що їх цікавили, отримати інформацію про умови праці та особливості роботи, графік роботи та розмір заробітної плати. Значна частина безробітних громадян, які взяли участь у міні-ярмарку, зацікавилися пропозиціями роботи та заповнили анкети кандидата на вакантні місця.


Тож сподіваємось, що проведений захід матиме результат: роботодавець отримає необхідних працівників, безробітні – отримають роботу, завдяки якій жителі найвіддаленіших сіл та селищ отримають доступ до повного спектру поштових, логістичних й фінансових послуг АТ «Укрпошта».



501Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: