Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/30/-trening-vid-konkursu-viki-ljubit-pam-jatki-.htm
новини, 30 серпня 2021

​Тренінг від конкурсу “Вікі любить пам’ятки”

У вересні увесь світ бере участь у найбільшому міжнародному фотоконкурсі об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте, а на Кіровоградщині вперше відбудеться тренінг, котрий проведе у Гончаренко центрі Наталія Тимків, адміністраторка Вікіпедії українською, редакторка, членкиня Правління Фонду Вікімедіа, Членкиня ГО «Вікімедіа Україна».

Тренінг відбудеться у середу, 8-го вересня і триватиме з 10.00 до 15.30. Запрошуємо реєструватися на участь тих, хто любить і вміє фотографувати, хто прагне привернути увагу до стану збереженості об'єктів нерухомої спадщини України та Кіровоградщини, і представити їхню неповторність та різноманіття у найбільшій онлайн-енциклопедії світу.

Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії. Крім того, десять найкращих світлин культурної спадщини України змагатимуться на міжнародному рівні. Можливо, серед них будуть і фото з Кіровоградщини?

Щоб потрапити на зустріч, будь ласка, заповніть анкету: 
https://cutt.ly/5Wgo3PO - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення від адміністраторки центру напередодні, 6-7 вересня. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16. Увага! Кількість місць обмежена, тому записуйтесь заздалегідь і заповнюйте форму повністю.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні. А 
«Вікі любить пам’ятки» (Wiki Loves Monuments) — це міжнародний конкурс фотографій пам’яток культурної спадщини для ілюстрування Вікіпедії, який був започаткований у 2010 році в Нідерландах. Конкурс був визнаний Книгою рекордів Гіннеса найбільшим фотоконкурсом у світі. Всього за час проведення конкурсу було завантажено понад 2,6 млн фотографій.


489Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: