Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/06/u-kropivnitskomu-shukali-kuhariv.htm
новини, 6 серпня 2021

У Кропивницькому шукали кухарів


Вчора, 5 серпня, для безробітних та шукачів роботи з метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби роботодавця фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості організували та провели міні-ярмарок вакансій за професією кухар. 


Участь у заході взяли начальник відділу кадрів Інгульської шахти Державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» Галина Євстигнєєва, заступник директора з господарської частини Комунального закладу «Ліцей науковий» міської ради міста Кропивницького Олександр Майгур, фізичні особи-підприємці Ігор Гавренков (кафе «Ланжерон») та Лідія Кравченко (кафе «Два капітана»).


Роботодавці надали інформацію про режим та умови праці; окреслили вимоги до працівників; розповіли про соціальний пакет, який вони пропонують своїм співробітникам. Крім того, є можливість транспортної доставки працівників до місця роботи. 


«Наше кафе «Ланжерон» запрошує на роботу професійних кухарів, які готові працювати, навчатись новому та розвиватись. Гнучкий графік роботи, гідні умови праці, офіційна зайнятість та повний соціальний пакет. Головними вимогами до працівників – є акуратність, пунктуальність та відповідальність», – наголосив І. Гавренков.


Учасники  активно спілкувались з роботодавцями, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. 


Як зазначила Людмила Міщенко, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського  міськрайонного центру  зайнятості, у заході взяли участь семеро осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу. Вони зацікавились пропозиціями роботи та отримали направлення на працевлаштування.


456Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: