Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/05/u-znam-jantsi-organizuvali-turistichnii-pohid-dlja-biitsiv-jaki-vojuvali-na-shodi.htm
новини, 5 серпня 2021

У Знам'янці організували туристичний похід для бійців, які воювали на Сході


У Знам'янці Кіровоградської області організували туристичний "Сімейний похід" для учасників антитерористичної операції, учасників операції об'єднаних сил та їх сімей. Про це Суспільному розповів працівник Знам'янської міськради Володимир Мухуров.


В похід ходили більше 30 людей. "Це сім'ї, а також діти АТО-вців, їх батьки в цей час були на роботі", – розповів Володимир Мухуров.


Розпочали з музею міста, далі рухались за маршрутом до кінцевої точки– Шеретиного лісу. На шляху зупинялись, і слухали розповіді про цікаві місця. "З нами був працівник краєзнавчого музею він нам розповів про найстаріші будівлі Знам'янки, історію найстарішого і найбільшого залізничного підприємства міста – локомотивного депо, тощо".


Протяжність маршруту – 14 кілометрів.


У лісі провели спортивні ігри, орієнтування на місцевості, організували навісну переправу та куліш.


"Організували зустріч для АТО-вців удруге, – розповідає Володимир Мухуров. – Перша була на риболовлі. Їм сподобалось, бо у них однакові проблеми, спільні теми, їм сподобалось. Це своєрідна наша їм психологічна підтримка і допомога".


      

665Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: