Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/02/na-kirovogradschini-pratsivnik-politsii-vidpovidatime-u-sudi-za-shahraistvo.htm
новини, 2 серпня 2021

На Кіровоградщині працівник поліції відповідатиме у суді за шахрайство




Обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора Новоукраїнського відділу поліції в Кіровоградській області за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), (ч. 3 ст. 190 КК України) - повідомляє пресслужба прокуратури Кіровоградської області.



За даними слідства, працівник поліції при спілкуванні з місцевою мешканкою в одній із соцмереж, видаючи себе за іншу особу, в силу тривалого спілкування увійшов у довіру до останньої.


 
Маючи умисел на заволодіння грошовими коштами жінки, вигадав історію щодо виниклих проблем під час несення ним служби в зоні проведення антитерористичної операції та вмовив її перерахувати на його картку 38000 гривень для владнання проблем.


 
Грошовими коштами працівник поліції розпорядився на власний розсуд, не маючи наміру на їх повернення, а спілкування з постраждалою припинив.

433Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: