Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/02/kirovogradski-rjatuvalniki-radili-gromadjanam-ne-porushuvati-pravila-bezpeki-bilja-vodi.htm
новини, 2 серпня 2021

Кіровоградські рятувальники радили громадянам не порушувати правила безпеки біля води


Триває літо, тому не припиняється профілактична робота з боку фахівців Служби порятунку, спрямована на попередження нещасних випадків серед населення на воді.


Рятувальники пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС у Кіровоградській області відвідують місцеві водойми та проводять з відпочивальниками, рибалками та просто перехожими, яких зустріли біля ставка, річки чи озера, роз’яснювальну роботу - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 2 серпня відпрацювали водойми компаніївські та устинівські працівники Державних пожежно-рятувальних частин.


Зокрема, вони нагадали громадянам прості правила, що збережуть життя. Головне – не купатись у місцях стихійного відпочинку, де немає рятувального поста та дозволу санепідстанції. Крім того, не плавати напідпитку, не запливати наодинці на далекі відстані від берега, не заходити у воду при поганому самопочутті, не стрибати у водойму з непристосованих для цього споруд, крутих схилів, містків тощо.


Та особливо радили рятувальники не дозволяти дітям відвідувати водойми без супроводу дорослих, а у воді перебувати також завжди поряд зі своєю дитиною.


Для підкріплення сказаного рятувальники роздали застережні листівки.


         

528Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: