Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/29/u-dolinski-gromadi-aktivno-vidnovljujut-vulichne-osvitlennja.htm
новини, 29 липня 2021

У Долинськй громаді активно відновлюють вуличне освітлення


За пів року в рамках міської програми відновлено майже 9 кілометрів  мереж вуличного освітлення, яке забезпечило встановлення 130 енергозберігаючих світлоточок, - йдеться у повідомлені Кіровоградського РВ АМУ.


Реконструкція вуличного освітлення проводять до встановлених нормативів і державних стандартів не тільки в самій Долинській , а й у інших населених пунктах громади. Так, же оновлено мережу у селах Олександрівка, Новоолександрівка, Новогриогорівка Перша, Славне,  Федоро-Шулічине.


«Обираючи об’єкти з відновлення освітлення ми в першу чергу звертаємо увагу на забезпечення безпечного пересування пішоходів, велосипедистів, авто вечорі і вночі та попередження правопорушень на територіях. Не останню роль у вибрі чергоавості обєктіа відіграє фактор створення сприятливих умов до організації дозвілля дітей та молоді на територіях»,- говорить Євгеній  Звіздовський, голова Долинської територіальної громади.


Загалом, у 2021 році на відновлення та поточний ремонт освітлення з бюджету Долинської  громади вже виділено понад 1,8 мільйона гривень. 


452Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: