Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/29/oblasnnii-tsentr-profilaktiki-ta-borotbi-zi-snidom-prodovzhue-nadavati-terapiju-svoim-patsientam.htm
новини, 29 липня 2021

Обласнний центр профілактики та боротьби зі СНІДом продовжує надавати терапію своїм пацієнтам


Вночі 20-го липня внаслідок негоди було пошкоджено та знеструмлено приміщення Кіровоградського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Кіровоградської обласної ради. Перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк повідомив, що центр безперебійно продовжує надавати необхідні препарати пацієнтам закладу, інформує сайт облради. 


За його словами, 21-го липня він відвідав комунальне підприємство. Тоді терміново було підключено до електропостачання холодильні камери, в яких зберігаються банк крові та спеціальні тести.


- На сьогодні рятувальниками продовжуються заходи з ліквідації наслідків негоди. Наступний крок – встановлення електроопор та відновлення пошкодженого приміщення. Також вже підключено сигналізацію, - зазначив Юрій Семенюк.


 Працівники центру облаштовують тимчасові робочі кабінети в обласному шкірно-венерологічному диспансері для роботи з налагодження комунікацій із системами Міністерства охорони здоров’я України.


Юрій Семенюк наголосив, що ситуація, яка склалася, не впливає на забезпечення пацієнтів необхідною терапією.


545Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: