Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/29/na-porozi-kropivnitskogo-litseju-cholovik-zalishiv-dvoh-malolitnih-ditei.htm
новини, 29 липня 2021

На порозі кропивницького ліцею чоловік залишив двох малолітніх дітей (ВІДЕО)



У Кропивницькому двох хлопчиків залишили на порозі ліцею-інтернату "Сокіл". Одному – 4, другому – 1,5 роки. Нині діти перебувають в обласній дитячій лікарні, розповів директор ліцею Сергій Сторчаус.


За словами Сергія Сторчауса, хлопчиків до центрального входу в ліцей привіз чоловік. Сталось це у суботу, 24 липня. На моніторі відеоспостереження це побачила чергова гуртожитку Валентина Рокочук: "Він посмикав ручку дверей, але вони були зачинені. Він їх залишив і пішов. Чергова швидко вибігла, та чоловік вже стояв на зупинці. Вона гукнула: "Куди ж ви діток залишили?" Він відповів: "Вам". Сів у маршрутку і поїхав у бік Лелеківки".


Валентина Рокочук подзвонила директору й поліцейським. Дітей відвезли в обласну дитячу лікарню.


Завідувачка відділення педіатрії № 2 Вікторія Іванова розповіла Суспільному, що хлопці забезпечені усім необхідним: "Стан діточок задовільний. Зараз їх обстежують. 4-річного звати Денис, 1,5-річного – Микола. Вони мають здоровий вигляд, але потребують дообстеження".


За інформацією речниці поліції області Віталіни Бевзенко, встановлюють прізвища і місцеперебування батьків хлопчиків. Керівниця міського управління з питань захисту прав дітей Тетяна Тимоховська сказала, що з’ясовують обставини, за яких дітей залишили одних. Рішення у цій справі ухвалять до кінця тижня. 


1357Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: