Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/27/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-dopomagajut-hliborobam-ne-dopustiti-pozhezh-novogo-vrozhaju-foto-.htm
новини, 27 липня 2021

На Кіровоградщині рятувальники допомагають хліборобам не допустити пожеж нового врожаю (ФОТО)


Жнивна кампанія на Кіровоградщині вступила в свою пікову фазу і, як стверджують аграрії, перший мільйон тонн зерна нового врожаю зібрано. Щоб не допустити втрат зернових та бобових під час збирання, переробки, транспортування та зберігання, рятувальники щодня навідують лани, токи, зерносховища сільгосппідприємств області та проводять заходи профілактики пожеж, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 26-27 липня відпрацювали місцеві підприємства агропромислового комплексу благовіщенські, гайворонські та новоархангельські рятувальники, а саме: з хліборобами та працівниками сільгосппідприємств проведено інструктаж та роз’яснювальну роботу з питань забезпечення пожежної безпеки на всіх етапах зернозбирального процесу. Крім того, фахівці Служби порятунку перевірили наявність та стан первинних засобів пожежогасіння і нагадали аграріям, як діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації під час збору урожаю, а також вручили листівки застережного змісту.

               


798Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: