Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/27/na-kirovogradschini-dlja-doshkilnjat-rjatuvalniki-proveli-gru-zmagannja-bezpechna-mandrivka-foto-.htm
новини, 27 липня 2021

На Кіровоградщині для дошкільнят рятувальники провели гру-змагання «Безпечна мандрівка» (ФОТО)


27 липня фахівці ГУ ДСНС в області запросили у «Безпечну мандрівку» вихованців ДНЗ «Білочка», що у с. Аджамка Кропивницького району. Спілкування з дошкільнятами проходило невимушено – діти охоче відповідали на запитання, включались у гру, брали участь у змаганнях. Рятувальники впродовж години подорожували разом з малятами уявною країною, де головними були знання правил безпечної життєдіяльності. Вихованці садочка за підказками офіцерки пожежно-рятувальної служби дізнались, чим можуть закінчитись пустощі з сірниками та вогнем, чому не можна вмикати електроприлади і газ, брати на вулиці чужі іграшки й речі, які можуть виявитись замаскованою вибухівкою, як поводитись біля водойм та що робити під час пожежі у квартирі. 


У підсумку діти весело і з користю провели час, вивчивши за допомогою працівників Служби порятунку, що безпека – понад усе, і кожен повинен відповідально ставитись до збереження власного життя, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


                     


505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: