Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/23/kirovogradschina-zibrala-pershii-milion-tonn-zerna.htm
новини, 23 липня 2021

Кіровоградщина зібрала перший мільйон тонн зерна


На Кіровоградщині зібрали перший мільйон тонн зерна нового врожаю станом на сьогодні, 23 липня, повідомляється на сторінці ОДА у Фейсбук. 


«Вітаю хліборобів Кіровоградщини з намолотом першого мільйону тонн зерна! Цьогоріч область має найвищий показник врожайності по зоні степу – 45, 9 ц/га. Ми перші в зоні степу, другі в зоні лісостепу після Черкащини, найкраще спрацювали Кропивницький та Голованівський райони. Наші аграрії – герої. Навесні агрокліматичні умови були сприятливими, а під час жнив погода не зовсім дозволяє зібрати урожай, але наші аграрії виконують цю колосальну працю. Наші аграрії – найкращі!» - зазначила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.


Як повідомили в департаменті агропромислового комплексу Кіровоградської ОДА, порівняно з минулим роком урожайність збільшилася на 10,7 ц/га.


Кращі результати отримують аграрії Кропивницького та Голованівського районів, де урожайність ранніх зернових становить 67,5 та 64,9 ц/га.


641Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: