Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/20/u-kropivnitskomu-bezrobitnim-proponuvali-robotu-menedzheriv.htm
новини, 20 липня 2021

У Кропивницькому безробітним пропонували роботу менеджерів


Днями на замовлення ТОВ «ТОРГ-АГРОСЕРВІС» та приватного підприємства «БЕСТ-МАРКЕТИНГ» у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій.


Шукачам роботи були запропоновані вакансії менеджерів (управителів) із збуту. 


Директор ТОВ «ТОРГ-АГРОСЕРВІС» Руслан Чайка ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності підприємства. Він також зазначив, що на підприємстві є вакансія менеджера (управителя) зі збуту, серед головних обов’язків якого – виконання робіт з продажу сільськогосподарської техніки власного виробництва (сівалок, культиваторів) та запасних частин до них. Також було надано детальну інформацію про режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів. 


У свою чергу, директор ПП «БЕСТ-МАРКЕТИНГ» Ігор Лісовий, підприємство якого також потребує менеджерів (управителів) зі збуту, розповів присутнім про особливості роботи та умови праці на своєму підприємстві, поінформував шукачів роботи про те, що його підприємство займається забезпеченням своїх партнерів продукцією та послугами для автоматизації бухгалтерії, торгівлі, бізнесу. Крім того, зауважив, що в роботі використовується клієнтська база, шляхом якої здійснюється аналіз маркетингової політики підприємств у напрямку інформаційної обізнаності партнерів. При цьому він наголосив, що стаж роботи не обов’язковий.


Зустріч пройшла у формі жвавого діалогу, впродовж якого безробітні ставили запитання, що їх цікавлять, а представники роботодавця надавали вичерпні відповіді. 


Як зазначила Наталія Геллер, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у заході взяли участь 35 шукачів роботи, більшість з них зацікавилися пропозиціями роботодавця та отримали запрошення для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях, проходження співбесіди з роботодавцем та вирішення питання подальшого працевлаштування.



320Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: