Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/20/rjatuvalniki-nagadujut-zhiteljam-kirovogradschini-pro-pravila-povedinki-na-vodi-foto-.htm
новини, 20 липня 2021

Рятувальники нагадують жителям Кіровоградщини про правила поведінки на воді (ФОТО)


З початку літа 19 осіб загинули на водоймах Кіровоградщини. На жаль, серед них троє дітей… У зв’язку з цим Служба порятунку постійно закликає громадян бути вкрай обережними під час відпочинку на воді та суворо дотримуватись правил безпеки. Особливої уваги потребують малолітні діти, які через власну допитливість і непосидючість та брак батьківської уваги часто потрапляють у прикрі ситуації, зазнають травм або й гинуть, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники активно проводять роз’яснювальну роботу серед відпочивальників, з тим щоб достукатись до кожного та переконати, що немає нічого важливішого, ніж життя і здоров’я людини, тому не варто легковажно ставитись до пересторог фахівців та власної безпеки. 


19 липня під час проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників на водоймах Голованівської та Новоархангельської громад працівники Служби «101» підходили до присутніх біля водойм дітей та дорослих, перепитували, чи пам’ятають вони правила, чи дотримуються їх, чи вчать своїх дітей безпечній поведінці під час відпочинку, чи знають про трагічні випадки, які бувають в результаті легковажного ставлення до власної безпеки та порушень правил відпочинку на воді. Також працівники пожежно-рятувальної служби роздали листівки й пам’ятки застережного змісту, де прописані основні правила поведінки на водоймах та прийоми надання першої долікарської допомоги.


      


411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: