Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/20/politseiski-posilili-profilaktichni-zahodi-u-period-litnogo-vidpochinku-ditei-foto-.htm
новини, 20 липня 2021

Поліцейські посилили профілактичні заходи у період літнього відпочинку дітей (ФОТО)


На вихідних інспектори ювенальної превенції, дільничні та працівники груп реагування патрульної поліції взяли участь у відпрацюванні, спрямованому на запобігання негативним явищам у дитячому середовищі. Також спільно з рятувальниками провели спільні рейди з дотримання заходів безпеки на воді.


Протягом 17 та 18 липня правоохоронці відвідали близько 40 родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, та провели з батьками і дітьми профілактично-роз’яснювальні бесіди.


Крім того, за місцем мешкання перевірено 24 неповнолітніх, що перебувають на профілактичному обліку в органах поліції, з якими поліцейські спілкувалися щодо недопущення порушень чинного законодавства.


Під час відпрацювання працівниками ювенальної превенції на території Олександрійського району було виявлено та задокументовано 2 факти продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам.


Загалом у рамках профілактичних заходів виявлено ще понад 10 правопорушень, за якими складено адміністративні протоколи, з них 5 – за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП). 


Також на вихідних поліцейські спільно з представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій провели рейди у місцях відпочинку, які розташовані біля водойм, та нагадали дорослим і дітям про дотримання правил безпечної поведінки на воді.


За матеріалами відділу ювенальної превенції поліції Кіровоградської області


450Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: