Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/20/kirovogradski-rjatuvalniki-razom-iz-agrarijami-dbajut-pro-zahist-vrozhaju-vid-vognjanoi-stihii-foto-.htm
новини, 20 липня 2021

Кіровоградські рятувальники разом із аграріями дбають про захист врожаю від вогняної стихії (ФОТО)


З метою запобігання пожежам на полях під час збирання та переробки нового врожаю, рятувальники здійснюють профілактичні заходи безпосередньо на ланах сільгосппідприємств, у місцях зберігання зернових культур та стоянки спецтехніки. Крім необхідності зібрати врожай без втрат, аграрії мають забезпечити належні умови для транспортування та зберігання зібраного зерна. Фахівці Служби порятунку допомагають працівникам аграрного сектора вчасно помітити та усунути недоліки у протипожежному захисті на всіх етапах зернозбиральної кампанії, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, наразі фахівці ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед працівників Бобринецьких і Олександрівських сільгосппідприємств та агрофірм.


Головна увага з боку рятувальників була зосереджена на наявності та справності вогнегасників, облаштуванні відповідно до Правил пожежної безпеки протипожежних щитів та попереджувальних знаків щодо заборони куріння і використання відкритого вогню. Також фахівці Служби порятунку оглянули стан спецтехніки, залученої до роботи на полі, перевірили наявність обораної смуги по периметру земельних ділянок, провели опитування водіїв та механізаторів на предмет знання правил пожежної безпеки під час жнивної кампанії. Для додаткового інформативного навантаження працівників аграрного сектора рятувальники роздали їм листівки із чіткими тезами щодо пожежної безпеки.


      


362Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: