Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/01/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-schodo-bezpeki-na-vodi-foto-.htm
новини, 1 липня 2021

У Кропивницькому рятувальники провели роз’яснювальну роботу щодо безпеки на воді (ФОТО)


Вирушаючи на відпочинок до річки чи ставка, не слід забувати, що навіть під час дозвілля потрібно суворо дотримуватись правил безпеки. Про це постійно попереджають громадян фахівці ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


1 липня рятувальники спільно з представниками обласних та центральних ЗМІ провели роз’яснювальну роботу на березі річки Інгул у мікрорайоні Новомиколаївки м. Кропивницький. 


Відпочивальники почули від фахівців ДСНС сумну статистику трагічних випадків на воді по Кіровоградщині та по Україні, пригадали елементарні правила безпеки, дотримання яких збереже життя, та отримали листівки із застереженнями.


Зокрема, рятувальники наголосили:


- небезпечно купатися у нетверезому стані 


- не варто купатися у місцях, для цього не призначених


- небезпечно стрибати зі скелястих берегів, технічних споруд, з дерев, особливо у місцях, де стан дна невідомий та не проглядається


- небезпечно купатися у місцях зі швидкою течією


- небезпечно залишати біля водойми дітей без нагляду


- небезпечно запливати далеко від берега на надувних плавзасобах, а, катаючись у човні, слід одягати рятувальний жилет, особливо якщо не вмієш плавати.   



512Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: