Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/22/u-kropivnitskomu-vidbulasja-vistavka-retro-avtomobiliv-foto-.htm
новини, 22 червня 2021

У Кропивницькому відбулася виставка ретро-автомобілів (ФОТО)


У неділю, 21 червня до Кропивницького завітали учасники «Марафону Дружби і Миру – Україна в ралі Монте-Карло VI United Super Special Race».


Стартував ралі-марафон з Умані, його учасники проїдуть 3000 км та відвідають 30 міст України, Румунії та Молдови. В кожному місті вони планують залучати власників ретро авто- та мототранспорту і проїхати разом з ними частину маршруту, присвяченого 30-річчю Незалежності України. Таким чином організатори мають на меті згуртувати спільноту українських шанувальників ретро-техніки і підготуватися до участі в Rallye Monte-Carlo, що відбудеться вже наступного року.


У Кропивницькому ретро-виставка автомобілів пройшла на площі перед приміщенням Центру надання адміністративних послуг «Прозорий офіс». Всього було представлено 17 авто, найстаріший серед них - французький автомобіль 1936 року випуску . Їх власники – автолюбителі з Кіровоградської та Черкаської областей


Привітав учасників пробігу і вручив їм пам'ятну відзнаку від Кропивницької міської ради заступник міського голови Сергій Колодяжний.


Сильна спека, що прийшла в Кропивницький, не зупинила містян - сотні людей відвідали ретро-виставку цього дня.


   


526Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: