Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/22/kruglii-stil-skazhemo-bulingu-ni-provedut-u-kropivnitskomu.htm
новини, 22 червня 2021

Круглий стіл «Скажемо булінгу «НІ!» проведуть у Кропивницькому



У п"ятницю, 25 червня о 15:00, у Кропивницькому по вул. Володимира Панченка 6/15, відділ мистецтв ГО ТІМО «Відкриті двері» та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка проведуть круглий  стіл за підсумками реалізації адвокаційного проєкту «Скажемо булінгу «НІ!».


Кіноклубом медіа просвіти з прав людини Docudays UA при ГО ТІМО «Відкриті двері» було реалізовано адвокаційний проєкт «Скажемо булінгу «НІ!» у рамках «Кампанія з протидії булінгу та насиллю – на підтримку реформи освіти» за сприяння та підтримки ГО «Докудейз.


Під час круглого столу буде проаналізовано етапи діяльності в рамках проекту.


На засідання круглого столу запрошено представників відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області, Комунального закладу «Дитячий будинок "Наш дім" Кропивницької міської ради», КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради, тощо.


Разом із партнерами, буде підведено підсумки проєкту та поширено буклет “Зупинимо булінг разом!”, створений учасниками під час його реалізації.


 




486Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: