Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/22/dtp-renault-modus-pislja-zitkennja-z-vaz-perekinuvsja.htm
новини, 22 червня 2021

ДТП: «Renault Modus» після зіткення з ВАЗ перекинувся


На Кіровоградщині рятувальники надали допомогу водіям 4-х транспортних засобів, що потрапили у складні ситуації на дорогах


Минулої доби рятувальники ГУ ДСНС в області чотири рази допомагали водіям у складних ситуаціях на дорогах, при цьому двічі – у ліквідації наслідків ДТП - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, рятувальники 20-ї ДПРЧ м. Долинська встановили легковик «Renault Modus» на колеса, що перекинувся внаслідок зіткнення з автомобілем ВАЗ 2101, та відбуксирували до евакуатора у с. Гурівка Гурівської СТГ Кропивницького району.


Також допомогли ліквідували наслідки ДТП рятувальники 27-ї ДПРЧ смт Новгородка: легковик ВАЗ-2106 відбуксировано з проїжджої частини дороги на узбіччя у смт Новгородка.


Крім того, бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець відбуксирували зі складної ділянки дороги пікап «ToyotaHilux» біля с. Костомарівка Кетрисанівської СТГ та подібну допомогу надали рятувальники 32-ї ДПРЧ смт Петрове водію ВАЗ-2106, що опинився у безвиході у с. Іванівка Петрівської СТГ.


      

503Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: