Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/v-oleksandrii-zavershujut-rekonstruktsiju-kanalizatsiinoi-sistemi-za-koshti-oblasnogo-bjudzhetu.htm
новини, 11 червня 2021

В Олександрії завершують реконструкцію каналізаційної системи за кошти обласного бюджету


Голова обласної ради, представник партії "Слуга Народу" Сергій Шульга провів робочу нараду на базі очисних споруд міста Кропивницького. Він вчергове проінспектував хід реконструкції об’єкта, яка триває з 2018 року.


У ході обговорення, гендиректор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик прозвітував про стадії реалізації екологічних проектів у Кіровоградській області. Зокрема, за кошти обласного бюджету, а саме фонду охорони навколишнього природного середовища, завершується заміна каналізаційної системи у місті Олександрія загальною вартістю близько 8 мільйонів гривень. За останні п’ять років це другий об’єкт збудований за рахунок фонду, перший – очисні споруди у Новгородці. Голова обласної ради дав доручення підготувати завершальний звіт про будівництво цієї каналізаційної системи на 24 червня 2021 року. На сьогодні залишилось провести роботи з благоустрою території, інформує сайт облради. 


Також Сергій Шульга наголосив, що реконструкцію першої черги очисних споруд та будівництво цеху механічного зневоднення осаду стічних вод у Кропивницькому має бути закінчено у вересні 2021 року. Крім цього, він взяв під особистий контроль питання реконструкції Дніпровської водоочисної станції у Світловодську. Проект впроваджують за рахунок коштів Міжнародного банку реконструкції та розвитку.


Нині центральна влада приділяє значну увагу екологічним питанням в Україні. Що на рахунок Кіровоградської області, то кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища будуть спрямовані на вирішення конкретних проблем, - зазначив Сергій Шульга.


   


531Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: