Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/cherez-netsilove-vikoristannja-zemelnih-diljanok-gromadi-nedootrimujut-znachni-koshti.htm
новини, 11 червня 2021

Через нецільове використання земельних ділянок громади недоотримують значні кошти


Відповідну інформацію повідомили депутати Приютівської селищної ради Олександрійського району у своєму зверненні для розгляду на постійній комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, інформує сайт облради. 


За їхніми словами, ці порушення мають місце на території Лікарівського та Андріївського старостинських округах Приютівської селищної ради, а також можливі і на території інших громад області, внаслідок чого, місцеві бюджети недоотримують значні кошти.


Постійна комісія дійшла висновку щодо необхідності додаткового опрацювання даного питання, щоб на наступному засіданні підготувати рекомендації стосовно його врегулювання.


У роботі комісії взяли участь перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк та голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій Сергій Коваленко.


565Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: