Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/10/tri-zakladi-osviti-kirovogradschini-otrimajut-litsenzii-na-provadzhennja-ta-rozshirennja-svoei-dijalnosti.htm
новини, 10 червня 2021

Три заклади освіти Кіровоградщини отримають ліцензії на провадження та розширення своєї діяльності


Три заклади освіти на Кіровоградщині згідно потреби та поданих заяв, отримають ліцензії на провадження освітньої діяльності. Відповідне рішення погодили під час обласної комісії з питань освітньої діяльності у сфері дошкільної та повної загальної середньої освіти ОДА вчора, 9 червня. Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Світлана Лобанова, інформує сайт ОДА.


«Комісія погодила видачу ліцензії на право провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної та повної загальної середньої освіти комунальному закладу «Устинівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». Крім цього, переоформлено ліцензію Кіровоградському кооперативному фаховому коледжу економіки і права імені М.П.Сая Кіровоградської облспоживспілки. Розширення провадження освітньої діяльності за рівнем повної загальної середньої освіти та провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної освіти погодили КЗ «Злинський ліцей», - повідомила Світлана Лобанова.


546Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: