Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/10/rjatuvalniki-prodovzhujut-navchati-naselennja-osnovam-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 10 червня 2021

Рятувальники продовжують навчати населення основам пожежної безпеки (ФОТО)


10 червня у містах Мала Виска та Світловодськ відбулось профілактичне відпрацювання житлового сектора, під час якого рятувальники поширювали листівки із застереженнями та правилами безпеки, а також важливі знання, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники обійшли вулиці міст та поспілкувалися з перехожими. Містянам наголосили, що, незважаючи на дощову погоду, яка чергується зі спекою, слід вкрай обережно користуватись відкритим вогнем. Краще знайти інший спосіб утилізації сміття чи рослинності, ніж спалювати його на подвір’ї, поряд з житловими і господарчими будівлями. Вогнеборці наголосили, що за провокування пожеж у екосистемах значно зросли штрафи.


Також жителів міст закликали постійно слідкувати за станом побутового електрогосподарства, ховати небезпечні речі від дітей та завжди пам’ятати, що під час земляних робіт існує ймовірність знайти вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, тож знати правила поведінки у такому випадку – не зайве.


З дітьми була особлива розмова: під час канікул в рази збільшується ризик нещасних випадків через нерозважливі вчинки дітей без нагляду дорослих. Рятувальники застерегли підростаюче покоління від небезпечних пустощів.


                    



601Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: