Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/09/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-navchali-uchniv-gimnazii-pravilam-bezpeki-foto-.htm
новини, 9 червня 2021

У Кропивницькому рятувальники навчали учнів гімназії правилам безпеки (ФОТО)


8 червня співробітники Служби порятунку зустрілися із учням початкових класів Лелеківської гімназії, що в обласному центрі, повідомляє  ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Урок безпеки відбувся з дотриманням усіх необхідних протиепідемічних заходів. Особлива увага приділялася питанням особистої безпеки дітей під час канікул, зокрема порядку дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Рятувальники не тільки розповіли про алгоритм дій у випадку різних надзвичайних подій чи ситуацій вдома або у громадському місці, але й пояснили, як запобігти біді, як надавати допомогу постраждалим, куди телефонувати у разі надзвичайної ситуації. 


Детально зупинилися фахівці рятувальної справи на рекомендаціях як поводитись при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни, а також провели невеличку руханку, у ході якої повторили дії у різних надзвичайних ситуаціях.


На завершення зустрічі учні отримали листівки із застереженнями та правилами безпеки. 


         

                                 

560Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: