Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/09/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-bilshe-uvagi-pridiljati-pitannjam-bezpeki.htm
новини, 9 червня 2021

На Кіровоградщині рятувальники закликають громадян більше уваги приділяти питанням безпеки


Як свідчить статистика, саме «людський фактор» є головною причиною пожеж у житловому секторі. Залишені без нагляду увімкненими газові чи побутові прилади, перевантаження електромережі, спалювання сміття на подвір’ї або паління у ліжку не раз призводили до трагедії. Тому питання дотримання правил безпеки у побуті ніколи не втрачає своєї актуальності і працівники Головного управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів продовжують навчати населення як запобігти біді та як діяти, коли лиха не вдалося уникнути, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 8 червня рятувальники ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед жителів мікрорайону Стара Балашівка м. Кропивницький. Кропивничанам надали застережні листівки, нагадали номери екстрених служб та розповіли не лише правила пожежної безпеки вдома і в екосистемах, а й порядок дій у випадку виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, а також правила безпечного відпочинку біля водойм. Крім того, дорослих закликали подбати про безпеку дітей під час канікул і постійно тримати їх у полі зору.


                    



359Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: