Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/09/kudi-povidomiti-pro-zdiisnennja-koruptsiinih-pravoporushen-v-sistemi-gu-dsns-ukraini-v-oblasti.htm
новини, 9 червня 2021

Куди повідомити про здійснення корупційних правопорушень в системі ГУ ДСНС України в області


Якщо ви стали свідком або вам стало відомо про здійснення корупційних правопорушень чи інших неправомірних дій посадовцями і працівниками підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, ви можете надіслати повідомлення про це на електронну адресу [email protected] або зателефонувати за тел: (0522) 32-25-02.


Для детальнішого вивчення ситуації і усебічного розгляду вашого повідомлення пропонуємо вам вказати інформацію про себе і свої контактні дані для того, щоб ми могли звернутися до вас за додатковою інформацією.


Ви маєте право залишити анонімне повідомлення. При цьому анонімне повідомлення розглядатиметься, якщо приведена в ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.


Також звертаємо увагу на те, що за надання неправдивої інформації, яка дискредитує посадовців і працівників ДСНС України, чинним законодавством України передбачена відповідальність, повідомляє Сектор з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДСНС в області.




564Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: