Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/09/golova-kirovogradskoi-oblradi-vzjav-uchast-u-zasidanni-palati-regioniv-kongresu-mistsevih-ta-regionalnih-vlad.htm
новини, 9 червня 2021

Голова Кіровоградської облради взяв участь у засіданні Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад


У місті Дніпро Президент України Володимир Зеленський провів засідання Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад, у якому взяв участь голова Кіровоградської обласної ради, представник партії "Слуга Народу" Сергій Шульга спільно з головою Кіровоградської облдержадміністрації Марією Чорною, інформує сайт Кіровоградської обласної ради. 


Президент зазначив, що станом на сьогодні Конгрес місцевих та регіональних влад об’єднує 1551 громаду. Він зауважив, що завдяки децентралізації місцеві громади отримують більше ресурсів: повноважень, власності, землі, коштів, але разом з тим – мають більше викликів та ризиків.


На переконання Глави держави, однією з основних функцій верхньої палати Конгресу місцевих та регіональних влад має стати збалансування різних поглядів і підходів до розвитку регіонів, покращення якості послуг, зміцнення економіки областей, залучення реальних інвестицій, створення нових робочих місць з метою підвищення рівня життя громадян.


505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: