Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/09/bilshe-sotni-metriv-mostu-nepodalik-kropivnitskogo-pochali-kapitalno-remontuvati.htm
новини, 9 червня 2021

Більше сотні метрів мосту неподалік Кропивницького почали капітально ремонтувати


Дорожники розпочали капітальний ремонт мосту на автошляху М-12 «Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка» в рамках програми президента «Велике будівництво». Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області, інформує сайт ОДА.


«Мова йде про міст біля села Обознівка, його довжина 134 метри. На сьогоднішній день відфрезерували шар старого асфальтобетонного покриття, демонтували тротуарні блоки та перильне огородження. Наразі виконуються роботи з розбирання монолітної плити», - повідомили у Службі.


У Службі автодоріг області зазначили, що шляховики продовжують очищувати конуси від порослі для їх подальшого укріплення. Далі планується влаштування гідроізоляції, деформаційних швів та двох шарів асфальтобетону.


Нагадаємо, на Кіровоградщині 7 штучних споруд на автошляху М-12 цьогоріч будуть відбудовані та доведені до сучасних стандартів у рамках програми Президента України «Велике Будiвництво».


742Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: