Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/03/u-kropivnitskii-miskii-radi-trivae-protsedura-formuvannja-stavok-mistsevih-podatkiv-i-zboriv.htm
новини, 3 червня 2021

У Кропивницькій міській раді триває процедура формування ставок місцевих податків і зборів

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, представник партії "Слуга Народу" Михайло Бєжан провів засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва. Серед учасників наради - депутати Кропивницької міської ради, податківці, посадові особи обласного представництва держслужби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, керівники та представники різних  організацій та спілок підприємців, зокрема, обласного відділення Українського союзу промисловців і підприємців”, “Асоціації місцевих жінок-підприємниць”, спілки підприємств малого та середнього підприємництва Кіровоградської області, громадської організації “Спілка підприємців Кіровоградської області”, інформує сайт міської ради. 


Учасники засідання розглянули важливі для міської громади проєкти регуляторних актів - рішень міської ради щодо встановлення ставок по окремих місцевих податках та зборах, а саме: ставок туристичного збору, ставок збору за місця для паркування транспортних засобів та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.


Найбільше питань в учасників наради виникло щодо формування ставок  єдиного податку.


- При розгляді ставок єдиного податку ми шукаємо золоту середину, що влаштовувала б і підприємців, і громаду, яку хвилює питання наповнення бюджету, - озвучив позицію влади Михайло Бєжан.


За пропозицією членів координаційної ради розгляд ставок єдиного податку перенесено на наступне засідання. Воно відбудеться після аналізу пропозицій, які надійдуть у період проведення обговорення запропонованого проєкту рішення.


Інші проєкти рішень члени координаційної ради погодили.


590Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: