Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/03/na-kirovogradschini-trivae-kompleks-profilaktichnih-zahodiv-pid-umovnoju-nazvoju-pishohid-.htm
новини, 3 червня 2021

На Кіровоградщині триває комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід»


Практичний етап відпрацювання розпочався на території області з першого травня. Поблизу перехресть і нерегульованих пішохідних переходів правоохоронці здійснюють контроль за дотриманням правил проїзду водіями та правил переходу проїзної частини пішоходами, а також проводять із учасниками дорожнього руху роз’яснювальну роботу. 


До проведення профілактичних заходів залучені працівники секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП в області та управління патрульної поліції в області. 


Станом на 3 червня поліцейськими виявлено 278 порушень правил дорожнього руху пішоходами (ч. 1 ст. 127 КУпАП), 98 порушень вимог проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах (ч. 1 ст. 122 КУпАП) та 10 порушень правил проїзду перехресть (ч. 2 ст. 122 КУпАП). За цими фактами складено адміністративні протоколи.


Правоохоронці продовжують пильнувати за дотриманням громадянами ПДР та вживати заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху – зокрема запобігання загибелі, травмування людей на вулицях та автошляхах.


За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


748Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: