Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/03/maizhe-polovina-robit-z-rekonstruktsii-vodoochisnoi-stantsii-vikonana-u-svitlovodsku.htm
новини, 3 червня 2021

Майже половина робіт з реконструкції водоочисної станції виконана у Світловодську


У Світловодську продовжується реконструкція Дніпровської водоочисної станції ОКВП «Дніпро-Кіровоград».  Про це на сторінці облдержадміністрації у Фейсбук повідомив заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук. 


«Готовність проекту - 46%. Він здійснюється за кошти Світового банку. Реконструкція відбувається поетапно, щоб не зупиняти водозабезпечення споживачів. Після введення в експлуатацію цього об’єкту підприємство почне застосувати в роботі нові технології очистки», - зазначив Сергій Поліщук.


Він додав, що проект передбачає будівництво нової водоочисної споруди розміром не більше 72х24м, в якій повинні розташовуватись дві ідентичні водоочисні лінії загальною потужністю 100.000 м3 / добу.


В департаменті  житлово-комунального господарства Кіровоградської ОДА розповіли, що наразі виконали роботи з армування бетонних пальових ковпаків, встановили каркас для бетонування приміщень обробки мулу і створили відлив вертикальних стін відстійників.


Як повідомлялось, Дніпровську водоочисну споруду ввели в експлуатацію в 1973 році з проектною потужністю 168 000 м3/добу.


   


764Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: