Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/31/vidkritii-chempionat-oblasti-zi-strilbi-zibrav-kilka-desjatkiv-uchasnikiv.htm
новини, 31 травня 2021

Відкритий чемпіонат області зі стрільби зібрав кілька десятків учасників


Із 25 по 27 травня у Кропивницькому в приміщенні стрілецького тиру Комплексної дитячо-юнацька спортивної школи № 3 відбувся відкритий чемпіонат області зі стрільби з пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2003 року народження і молодших. Учасниками змагань стали 50 юних спортсменів, інформує сайт КМР. 


У стрільбі із пневматичного пістолету (вправа ПП-3) успішно виступили вихованці КДЮСШ №3 Георгій Чумаченко – І місце, Іван Корнюк – ІІ місце та  Антон Больбот – ІІІ місце, у вправі ПП-2 переміг Ілля Шуклін, а Георгій Чумаченко та Антон Больбот посіли друге та третє призові місця відповідно.


Серед дівчат у вправах і на 60, і на 40 пострілів п’єдестал пошани опанували   Анастасія Юрова, Юлія Россола та Юлія Ісаченко.


У вправі зі стрільби з пневматичної гвинтівки стоячи (60 і 40 пострілів) серед юнаків перше місце посів Владислав Стародумов; друге -  Олександр Олексенко, третє - Максим Літвіненко.


Турнірна таблиця у дівчат - учасниць змагань виглядає наступним чином: у стрільбі стоячи з гвинтівки на 60 пострілів перемогла Дар’я Стефанова, Кароліна Корпусенко - друге місце та Дар’я Фрідман – третє місце; на 40 пострілів: Кароліна Корпусенко - І місце, Дар’я Стефанова – ІІ місце та Дар’я Фрідман – ІІІ місце.


Тренують спортсменів Ілгам Ібрагімов, Славік Іванов, Юлія Тарасова та Лілія Нестеренко.


500Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: