Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/31/rjatuvalniki-trichi-zaluchalisja-dlja-nadannja-dopomogi-po-vidkrivannju-dverei-do-pomeshkan-foto-.htm
новини, 31 травня 2021

Рятувальники тричі залучалися для надання допомоги по відкриванню дверей до помешкань (ФОТО)


28 травня об 11:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканців м. Бобринець про необхідність надання допомоги по відкриванню дверей приватного житлового будинку на вул. Гоголя. Допомогу оперативно надали бійці 24-ї ДПРЧ. 


О 12:07 повідомлення надійшло від соціального працівника з м. Олександрія про те що її 81-річний підопічний вже тривалий час не відкриває дверей будинку на вул. Декабристів. Рятувальники 2-го ДПРЗ за допомогою спеціального інструменту відкрили доступ до помешкання. З’ясувалось, що дідусь й справді потребував медичної допомоги.


О 15:43 допомога рятувальників знадобилась вже у м. Кропивницький. Бійці 1-го ДПРЗ за допомогою спеціального інструменту відкрили двері квартири на вул. Добровольського, де проживає чоловік похилого віку, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

   


372Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: