Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/31/na-kirovogradschini-potribni-desjat-himikiv.htm
новини, 31 травня 2021

На Кіровоградщині потрібні десять хіміків


День хіміка – свято працівників хімічної та нафтохімічної промисловостей, яке українські хіміки відзначають в останню неділю травня, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Нині хімічна галузь працює на лише заради технічного прогресу, але й заради знешкодження його наслідків. Сучасні хіміки розв’язують проблему забруднення навколишнього середовища та створення екологічно безпечних технологій.


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у фахівцях хімічного аналізу. 


Зокрема, у Кропивницькому вакантними є по 1 посаді інженера-хіміка (заробітна плата: 8000 грн), лікаря ветеринарно-санітарної експертизи на ринку (заробітна плата: 6621 грн),  лаборанта (ветеринарна медицина) (заробітна плата: 6517 грн), керівника групи стандартизації, сертифікації та контролю якості продукції (заробітна плата: 6500 грн) та лікаря ветеринарної медицини-серолога (заробітна плата: 6000 грн).


У Знам’янці на роботу запрошують лікаря ветеринарно-санітарної експертизи на ринку (заробітна плата: 6621 грн).


До однієї з ОТГ Добровеличківщини також потрібен лікар ветеринарно-санітарної експертизи на ринку (заробітна плата: 6621 грн).


У Долинській потрібен лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу (заробітна плата: 6000 грн).


На Новгородківщині до однієї з агропромислових компаній запрошують техніка-лаборанта (заробітна плата: 6000 грн).


Одна з гірничодобувних компаній Новомиргородщини пропонує роботу лаборантові хімічного аналізу (заробітна плата: 6000 грн).


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.



646Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: