Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/31/deputati-oblradi-proinspektuvali-robotu-ivankovetskogo-molokopererobnogo-mini-tsehu-foto-.htm
новини, 31 травня 2021

Депутати облради проінспектували роботу Іванковецького молокопереробного міні-цеху (ФОТО)


На базі сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Іванковецький світанок» відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин. Спільно з депутатами роботу кооперативу вивчав перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, інформує сайт облради. 


При створенні молокопереробного міні-цеху на підприємстві у 2011 році, обласна рада передбачила членство комунального підприємства «Кіровоградпобутсервіс» у кооперативі з пайовим внеском, який на сьогодні становить 25 відсотків.




Депутати перевірили використання цих коштів за цільовим призначенням. Вони оглянули стан обладнання, спеціалізованих приміщень та дотримання санітарних норм. По завершенню виїзного засідання перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, депутати обласної ради та директор СОК «Іванковецький світанок» Валентин Луценко обговорили подальші плани розвитку підприємства. Запропоновано, зокрема, реалізовувати продукцію не лише до освітніх та соціальних закладів, а й через торгівельні точки.


653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: