Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/28/uspishnih-agrarnikiv-nagorodili-oblasnimi-premijami.htm
новини, 28 травня 2021

Успішних аграрників нагородили обласними преміями


Голова обласної ради, представник партії "Слуга Народу" Сергій Шульга відзначив лауреатів обласної премії імені О.В. Гіталова. Урочистості відбулися в селі Комишуватому Новоукраїнського району.


Вітаючи переможців, він зазначив, що цьогоріч комісія визначала кращих серед двадцяти гідних кандидатів – механізаторів, агрономів, керівників агроформувань Кіровоградщини, інформує сайт обласної ради. 


- Минулий рік був тяжким за природними умовами, але зміг показати справжніх господарів землі, які за будь-яких умов вміють вирощувати гарні врожаї і розвиватися. Щиросердно вітаю лауреатів та всіх учасників конкурсу обласної премії, - звернувся до присутніх Сергій Шульга.


«Степового орла», диплом та нагрудний знак отримали:


БЕНДЯК  Валерій Никандрович - кращий керівник агроформування підпрємства ПОСП  "Вікторія"  Голованівський район;


БУБНОВ Віталій Васильович - кращий механізатор ТОВ “Прогрес” Олександрійський район;


БОЄЧКО Олександр Миколайович - кращий агроном ПрАТ “Мар'янівське”, Новоукраїнський район.


Голова обласної ради Сергій Шульга спільно з директором департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Марією Чорною та сільгоспвиробниками області поклали квіти до пам’ятної дошки та пам’ятника Олександра Васильовича Гіталова у Комишуватому та відвідали місцевий краєзнавчий музей.


556Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: