Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/28/rjatuvalniki-na-kirovogradschini-proveli-aktsii-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-.htm
новини, 28 травня 2021

Рятувальники на Кіровоградщині провели акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти”


У четвер, 27 травня працівники місцевих підрозділів Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області провели для юних мешканців села Завалля Голованівського району та міста Новоукраїнка акції «Запобігти. Врятувати Допомогти» - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.



Заходи відбувалися за традиційним сценарієм з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм на території місцевих освітніх закладів. Рятувальники організували конкурси, вікторини, розповіли про безпеку життєдіяльності та продемонстрували можливості пожежного автомобіля. 



Діти охоче приміряли бойовий одяг та спорядження бійців пожежно-рятувальної служби, одягали протигази, розпитували про призначення різних інструментів, цікавились, як і де їх застосовують. 


Бійці чергового караулу продемонстрували, як і з допомогою чого вони гасять пожежі, рятують людей, відповіли на усі запитання стосовно бойових буднів Служби порятунку, а також нагадали правила безпеки, яких потрібно дотримуватись, щоб не сталось біди.


Крім того, з метою попередження надзвичайних подій, травмування та загибелі дітей, на завершення акцій було розповсюджено листівки із застереженнями.




       

366Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: