Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/28/minuloi-dobi-rjatuvalniki-kirovogradschini-priborkali-tri-zaimannja-riznogo-harakteru-foto-.htm
новини, 28 травня 2021

Минулої доби рятувальники Кіровоградщини приборкали три займання різного характеру (ФОТО)


Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 3 займання різного характеру, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 27 травня о 14:04 бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький приборкали займання 0,5 м2 дерев’яної обрешітки навісу над входом у під’їзд 9-поверхового житлового будинку по вул. Соборна обласного центру. 


О 17:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Миру смт Вільшанка. Як з’ясувалось, на території місцевої лікарні зайнялось 5 м2 покрівлі господарчої споруди, що не експлуатується. О 18:09 пожежу було локалізовано та о 18:19 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка.


О 22:27 надійшло повідомлення про пожежу у дачному будинку по вул. Придорожна смт Завалля Гайворонського району. На місці події було встановлено, що у будинку горить ліжко та постільні речі. За кілька хвилин пожежу було ліквідовано. На гасіння залучались рятувальники 21-ї ДПРЧ м. Гайворон та місцева пожежна команда смт Завалля. 


В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.


   



446Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: