Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/28/ditlahi-kropivnitskogo-zanurilisja-v-istoriju-stvorennja-knigi.htm
новини, 28 травня 2021

Дітлахи Кропивницького занурилися в історію створення книги


ЇЇ величність книга… Одне з найдивовижніших чудес світу, створених людиною, яка впродовж багатьох століть захоплює, дивує, навчає свого творця. Все-все-все про книгу в минулому, теперішньому та майбутньому дізнавалися читачі бібліотеки-філії №19 під час Дня бібліографії «Фішки сучасної книжки», який пройшов 27 травня.


Програма Дня була насичена різноманітними цікавими заходами. Маленьких дітлахів бібліотекарі знайомили з «Велетнями та ліліпутами Книжкової країни», де показали різні види книг, які має бібліотека. Презентували слайд-презентацію «Як народжувалась книга», а саме діти послухали з чого з’явилась перша книга, які випробування пройшла, якою стала сьогодні. Для підлітків працівники підготували цікаві факти про книгу. Тим учням, кому здавати іспити, готуватися до ЗНО бібліотекарі запропонували «Аудіокнигу українською»: шпаргалку зі світової та української літератури, це посилання на сайти, де можна послухати твори зі шкільної програми. Не обійшли увагою і батьків, для них презентували нову виставку «КазкоТЕРАПІЯ». Вона допоможе їм правильно підібрати казку для своєї малечі, а також дали поради «Як читати сучасним дітям»


Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає». Бібліотекарі книгозбірні запропонували своїм читачам частіше заглядати до скарбниці духовності — книг, з яких б'є невичерпне джерело мудрості.


415Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: