Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/17/dorozhniki-odnochasno-remontujut-p-jat-diljanok-ta-dva-mosti-avtodorogi-m-12.htm
новини, 17 травня 2021

Дорожники одночасно ремонтують п'ять ділянок та два мости автодороги М-12


В роботі дорожників ремонт одразу 5 ділянок та 2 мостів автодороги М-12 «Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка», км 703. Про це повідомила заступниця очільника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Жанна Петрович, йдеться на сторніці ОДА у Фейсбук. 


«Для виконання програми президента «Велике будiвництво» дорожньо-будівельні компанії працюють щоденно протягом повного світлового дня.  Одночасно в роботі вже 5 ділянок дороги та 2 мости. Дорожники розкривають узбіччя, вирубують поросль, влаштовують дренаж, фрезують існуюче покриття. Крім цього, паралельно ведеться і укріплення основи органо-мінеральною сумішшю, накриття вирівнюючим шаром гарячого асфальтобетону та встановлення лотків водовідведення», - зазначила посадовиця. 


Вона додала, що ремонтні роботи ведуться під відкритим рухом, тож водіїв просять звертати увагу на попереджувальні знаки. 


Нагадаємо, дві траси, які проходять через Кіровоградщину – М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка та М04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине уряд об’єднав в одну – міжнародну М30. Ця дорога стане найкоротшим маршрутом, який з’єднає схід і захід України.


          


600Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: