Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/17/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-otrimati-profesiju-elektrogazozvarnik-.htm
новини, 17 травня 2021

Безробітні Кіровоградщині можуть отримати професію «Електрогазозварник»


Електрогазозварник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Електрогазозварник збирає заготовки (вузли) конструкцій, здійснює їхнє транспортування в межах робочого місця, налагоджує зварювальне устаткування, встановлює необхідний режим зварки, здійснює зоровий контроль швів. Запобігає виникненню напруги та деформацій у виробі, повідомляє відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi.


Професія «Електрогазозварник» має високу затребуваність на ринку праці, як в державному секторі економіки, так і в приватному. 


Професію електрозварника можна здобути за сприяння служби зайнятості на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання починається 18 травня поточного року. Курс навчання триватиме 7 міс.


Умовами до направлення на навчання є:


•повна/базова загальна середня освіта;

•вік особи не менше 18 років;

•медична довідка з допуском до професії.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені. За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 


546Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: