Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/12/timchasovi-roboti-perspektiva-dlja-postiinogo-mistsja-pratsi-dosvid-petrivskoi-otg.htm
новини, 12 травня 2021

Тимчасові роботи – перспектива для постійного місця праці: досвід Петрівської ОТГ


Вирішення питання зайнятості населення, а особливо в сільській місцевості, неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями.


Безробітним, які тривалий час перебувають на обліку та не мають можливості працевлаштуватися, участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру дає надію на подальше працевлаштування. 


Як зазначила Катерина Овдій, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Петрівської районної філії обласного центру зайнятості, вдалим прикладом співпраці Петрівської районної філії обласного центру зайнятості у напрямку залучення  безробітних до благоустрою населених пунктів є  співпраця з комунальним підприємством «Комунсервіс» Петрівської селищної ради. Завдяки спільним зусиллям вдалося організувати та провести тимчасові роботи, в яких узяли участь 10 безробітних, які проживають у селах Зелене, Козацьке та Йосипівка. 


«Тимчасове працевлаштування стало для безробітних мешканців сіл не лише джерелом додаткового прибутку, а й шансом отримати постійну роботу. Наразі керівник комунального підприємства розглядає можливість, у подальшому, створити постійні робочі місця за посадами робітників з благоустрою», – зазначає директорка Петрівської районної філії обласного центру зайнятості Ольга Павлюк.


621Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: